Фахівці ПрАТ "Епос" для КрАЗ-7133Н4 знайшли незвичайне застосування

Фахівці ПАТ "Епос" для КрАЗ-7133Н4 знайшли незвичайне застосування.

Шасі КрАЗ-7133Н4 колісної формули 8х4 ми перетворили в спеціалізований автомобіль, який не має аналогів в Україні, оснастивши його спеціалізованим обладнанням.
Новинка виготовлена ​​на замовлення ПрАТ "Полтавський ГЗК" компанії Ferrexpo і може виконувати найрізноманітніші завдання. Це і функції поливомийні машини, і роботу по знепилювання повітря від будь-яких забруднювачів, а також операції для гідросівби.

Цей автомобіль просто незамінний для відновлення ландшафту, зміцнення земляних схилів, контролю і попередження ерозії грунту. А також для рекультивації порушених земель та облаштування газонів.

На шасі КрАЗ-7133Н4 з подовженою колісною базою встановлена ​​20-кубовая ємність. Внутрішня і зовнішня поверхня «бочки» і основні вузли оцинковані, що підвищує стійкість до корозії і агресивних речовин. Компанія «Епос» вибрала дане шасі, так як воно оптимально підходить для установки спецобладнання масою 25 т.

На КрАЗ-7133Н4 змонтована двомісна кабіна безкапотного компонування. Всередині – комфортабельні сидіння на пневматичній підвісці, місце для відпочинку, кондиціонер. З боків і ззаду шасі встановлені протипідкатні бруси. Машина оснащується 400-сильним турбодизелем стандарту Євро 5 і механічною, 9-ступінчастою коробкою передач. У комплектацію входить передпусковий підігрівач. Гальмівна система з системою ABS.

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: